Webshop-outlet.nl logo
Blog Banner Seatzac Chillbag

SeatZac de ultieme Chillbag

SeatZac is een compacte en super comfortabele lucht gevulde chillbag die je overal mee naartoe kunt nemen. Het is een opblaasbare zitzak die je kunt gebruiken om te relaxen en te chillen. Je kunt het gebruiken op het strand, in het park of zelfs thuis. Het is gemakkelijk op te blazen en weer leeg te laten lopen en wordt geleverd met een handige draagtas zodat je het overal mee naartoe kunt nemen.

De SeatZac is gemaakt van hoogwaardig polyester en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het heeft een afmeting van 140 x 70 x 50 cm en weegt slechts 750 gram. Het kan tot wel 200 kg dragen en is daarom geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Het is ook waterafstotend en kan gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtige doek.

De SeatZac is ideaal voor mensen die graag buiten zijn en willen ontspannen. Het kan worden gebruikt op het strand, in het park of zelfs thuis. Het is gemakkelijk op te blazen en weer leeg te laten lopen en wordt geleverd met een handige draagtas zodat je het overal mee naartoe kunt nemen.

Mr. E-zy nieuw op de markt!

Nu is er ook een soortgelijke product op de markt gekomen. Mr. E-zy een opblaasbare zitzak met een ingebouwde Powerbank!

Geef een reactie