Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Waarom Zwangerschapskussen

Waarom zwangere vrouwen een zwangerschapskussen moeten hebben..

Ben je zwanger en heb je moeite om een comfortabele slaaphouding te vinden? Dan is een zwangerschapskussen misschien wel iets voor jou. Een zwangerschapskussen is een langwerpig kussen dat je lichaam ondersteunt tijdens het slapen. In deze blogpost vertellen we je waarom veel zwangere vrouwen een zwangerschapskussen gebruiken en waarom wij het merk Attrezzo aanbevelen.

Waarom een zwangerschapskussen gebruiken?

Een zwangerschapskussen kan je helpen om beter te slapen tijdens je zwangerschap, om verschillende redenen:

 • Het geeft je buik, rug en nek de ondersteuning die je nodig hebt. Naarmate je buik groeit, kan het lastiger worden om een goede houding te vinden. Een zwangerschapskussen kan je buik dragen en je rug en nek ontlasten, zodat je minder pijn of spanning voelt.
 • Het zorgt voor een gezonde zijligging. De meeste artsen raden aan om op je linkerzij te slapen tijdens de zwangerschap, omdat dit de bloedcirculatie naar de placenta bevordert. Een zwangerschapskussen kan je helpen om deze positie te behouden, door je benen en heupen te scheiden en te stabiliseren.
 • Het verbetert je ademhaling. Door op je zij te slapen met een zwangerschapskussen, kun je voorkomen dat je snurkt of last hebt van slaapapneu. Dit zijn veelvoorkomende klachten tijdens de zwangerschap, die veroorzaakt worden door de druk van de baarmoeder op het middenrif. Een zwangerschapskussen kan deze druk verminderen en je luchtwegen vrijhouden.
 • Het verhoogt je comfort en ontspanning. Een zwangerschapskussen kan je een gevoel van geborgenheid en veiligheid geven, waardoor je makkelijker in slaap valt en langer doorslaapt. Ook kan het kussen je helpen om stress en angst te verminderen, die vaak gepaard gaan met de zwangerschap.

Waarom kiezen voor Attrezzo?

Als je op zoek bent naar een kwalitatief en betaalbaar zwangerschapskussen, dan raden wij je aan om te kiezen voor het merk Attrezzo. Dit merk biedt verschillende soorten zwangerschapskussens aan, die elk hun eigen voordelen hebben:

 • Het U-vormige zwangerschapskussen: Dit kussen omsluit je hele lichaam en biedt ondersteuning aan zowel de voor- als de achterkant. Het is ideaal voor zijslapers die graag knuffelen met hun kussen. Het kussen is gemaakt van 100% katoen en heeft een afneembare en wasbare hoes.
 • Het J-vormige zwangerschapskussen: Dit kussen lijkt op een C-vormig kussen, maar heeft een langere staart die tussen je benen past. Het is geschikt voor zijslapers die graag hun benen optrekken of spreiden. Het kussen is gemaakt van microvezel en heeft een afneembare en wasbare hoes.
 • Het I-vormige zwangerschapskussen: Dit kussen is een lang en recht kussen dat je kunt buigen of vouwen zoals je wilt. Het is geschikt voor alle slaaphoudingen en kan ook gebruikt worden als voedingskussen of als rugsteun. Het kussen is gemaakt van polyester en heeft een afneembare en wasbare hoes.

De voordelen van Attrezzo op een rijtje:

 • Ze bieden verschillende vormen en maten aan, zodat je het kussen kunt kiezen dat het beste bij jou past.
 • Ze gebruiken hoogwaardige materialen die zacht, ademend en duurzaam zijn.
 • Ze hebben aantrekkelijke prijzen en gratis verzending in Nederland.
 • Ze hebben goede klantenservice en garantievoorwaarden.

Conclusie

Een zwangerschapskussen is een handig hulpmiddel om beter te slapen tijdens je zwangerschap. Het kan je lichaam ondersteunen, je houding verbeteren, je ademhaling vergemakkelijken en je comfort en ontspanning verhogen. Als je op zoek bent naar een goed zwangerschapskussen, dan raden wij je aan om te kiezen voor het merk Attrezzo. Dit merk biedt verschillende soorten zwangerschapskussens aan, die elk hun eigen voordelen hebben. Je kunt de zwangerschapskussens van Attrezzo eenvoudig online bestellen via de webshop, waar je ook meer informatie, tips en aanbiedingen kunt vinden. Wij wensen je een goede nachtrust en een fijne zwangerschap toe!

Geef een reactie