Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Hoe De Turbotronic Contactgrill Je Leven Makkelijker Maakt

Hoe de TurboTronic Contactgrill je leven makkelijker maakt

Hou je van grillen, barbecueën en gourmetten, maar heb je geen zin in gedoe met verschillende apparaten, vieze handen en veel schoonmaakwerk? Dan is de TurboTronic Contactgrill iets voor jou. Dit is een veelzijdig apparaat dat je kunt gebruiken voor het bereiden van allerlei lekkere gerechten, van tosti’s tot biefstukken, van vis tot groenten. In deze blog vertellen we je waarom je de TurboTronic Contactgrill zou moeten kopen en wat de voordelen zijn.

Wat is de TurboTronic Contactgrill?

De TurboTronic Contactgrill is een grillplaat die je zowel gesloten als open kunt gebruiken. Als je hem gesloten gebruikt, kun je er twee tosti’s per keer mee bakken, of een stukje vlees of vis aan beide kanten grillen. Als je hem openklapt, heb je een dubbele grillplaat die je kunt gebruiken als barbecue of gourmetstel. Je kunt er dan met meerdere personen tegelijk op bakken.

De TurboTronic Contactgrill heeft twee grillplaten van elk 1000 Watt, die voorzien zijn van een geribbelde kant voor het grillen en een gladde kant voor het bakken. De grillplaten zijn uitneembaar en vaatwasmachinebestendig, waardoor je ze makkelijk kunt schoonmaken. De contactgrill heeft ook een led-display, een temperatuurinstelling en een timer. Je kunt kiezen uit vier voorgeprogrammeerde kookprogramma’s voor biefstuk, kip, vis en ontdooien, of zelf de tijd en temperatuur instellen.

Wat zijn de voordelen van de TurboTronic Contactgrill?

De TurboTronic Contactgrill heeft verschillende voordelen die het grillen makkelijker en leuker maken. Ten eerste is de contactgrill erg veelzijdig en geschikt voor allerlei soorten voedsel. Je kunt er zowel vlees, vis, groenten, brood als kaas op bereiden. Je kunt er ook verschillende gerechten mee maken, van tosti’s tot hamburgers, van spiesjes tot pannenkoeken.

Ten tweede is de contactgrill erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. Je hoeft alleen maar de gewenste kookprogramma te selecteren en de contactgrill doet de rest. Je hoeft niet te bukken of met je handen in het vuile water te zitten om de mop uit te wringen. De contactgrill heeft ook een handige afstandsbediening waarmee je de temperatuur en de tijd kunt aanpassen.

Ten derde is de contactgrill erg hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. De grillplaten zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben een anti-aanbaklaag, waardoor het voedsel niet blijft plakken en het vet makkelijk afdruipt. De contactgrill heeft ook een vetopvangbakje dat het overtollige vet opvangt. Je kunt de grillplaten en het vetopvangbakje gewoon in de vaatwasser doen, waardoor je geen last hebt van aangekoekt vuil of nare geurtjes.

Waar kun je de TurboTronic Contactgrill kopen?

De TurboTronic Contactgrill is online of in de winkel te koop. Er zijn verschillende webshops die de contactgrill aanbieden, zoals Webshop-outlet.nl. Hier kun je gemakkelijk verschillende contactgrills vergelijken en bestellen.

Conclusie
De TurboTronic Contactgrill is een ideaal apparaat voor iedereen die houdt van grillen, barbecueën en gourmetten, maar geen zin heeft in gedoe met verschillende apparaten, vieze handen en veel schoonmaakwerk. De contactgrill is veelzijdig, gebruiksvriendelijk, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Met de contactgrill kun je allerlei lekkere gerechten bereiden, van tosti’s tot biefstukken, van vis tot groenten. De contactgrill is online of in de winkel te koop, en is verkrijgbaar in de kleur zwart/rvs. Met de TurboTronic Contactgrill maak je je leven makkelijker en je eten lekkerder!

Geef een reactie