Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Unieke Klok Met Vogelgeluiden

Unieke klok met vogelgeluiden

Een klok kan wel wat meer dan alleen de tijd aangeven. Het kan een kunstwerk in je woonkamer zijn. Daarom zijn klokken met vogelgeluiden een prachtige manier om de magie van de natuur in je huis te brengen. Deze klokken combineren tijd aangeven en de rustige klank van vogelgeluiden.

Waarom verschillende vogelgeluiden?

De mooie klank van zingende vogels zorgen voor een leuke sfeer in huis. Omdat elk uur wordt aangekondigd door een nieuwe vogel brengen deze klokken de natuurlijke wereld dichterbij. De vogelgeluiden herinneren ons eraan om te rusten en tijd te nemen in het dagelijks leven.

Hoe ziet de klok eruit?

Het is een attrezzo klok met vogelgeluiden de klok heeft een diameter van 30 cm en de hoogte is 4,5 cm. De klok is gemaakt van kunststof en heeft een witte wijzerplaat met zwarte cijfers en wijzers. De klok werkt op baterijen die worden niet meegeleverd maar er hoeven maar 2 AA baterijen in voor de vogelgeluiden en 1 AA voor de klok zelf. En de klok heeft een lichtzender tussen 22:00 en 05:00 zodat je wel rustig kan slapen en niet wakker wordt door al die vogelgeluiden.

Een klok met vogelgeluiden is een prachtige toevoeging aan het interieur, en door de verrassende vogelgeluiden lijkt het net of je in het bos zit maar zit je gewoon in je woonkamer en daarom is het een prachtig product die je eigenlijk niet wilt missen.

Geef een reactie